Welkom in de wereld van Digital Vend Touch.

Design Digital Vend Touch.

Prachtig vormgegeven ontwerp dat zich uitstrekt tot in elk detail, dit is de eerste stap, iets wat leuk vormgegeven is maakt het aantrekkelijk om eens te bekijken. Vending bestaat voornamelijk uit Impulsaankopen, je bent er eigenlijk op dit moment niet naar op zoek, maar wanneer je het ziet is de kans heel groot dat je denkt dat je bepaalde artikelen wel kunt gebruiken !

Touchscreen.

Door middel van productkeuzes op het scherm wordt het heel eenvoudig om producten te bekijken en te bestellen. Er is een mogelijkheid voor integratie om informatie op te halen over het specifieke product, Social Media, gedeeld adverteren, spelletjes uitdagingen met beloningssystemen, de Mogelijkheden zijn Enorm !

Connectiviteit.

Slimme automaten praten, niet meer rijden naar locaties waarvan je niet weet of hij wel of niet iets verkocht heeft of dat er storing is. Door middel van een backofficepakket hoef je nooit meer afzonderlijk in te loggen met diverse wachtwoorden voor elke automaat op locatie. Alles is een geheel, dit werkt praktisch en makkelijk en is bovendien zeer kostenbesparend.

The future is Cashless.

Betalen met muntgeld behoort in het verleden. Iedereen betaalt tegenwoordig of met bankkaarten Apple Pay of Google Pay. Het is een makkelijke manier om iets aan te kopen, het wordt geregistreerd en bovendien wat nog het belangrijkste is, u kunt duurdere producten verkopen uit een automaat tot wel €25,00 zonder dat uw bezoeker daarvoor gepast geld voor nodig heeft.

Digital Vend Touch

Voordelen Adverteerders

Als Adverteerder kunt u onze MEDIABOXEN inzetten als reclamemedium. Het unieke is dat onze medium een Media-, Promotie-, Service- en Verkoopkanaal is. Dit biedt u verschillende voordelen:

  • Groot bereik op A-locaties !

  • Veel impact door esthetische opvallende mediaboxen !

  • Positieve merkbeleving door het bieden van een service !

  • Promotionele mogelijkheden !

  • Directe verkoop !

  • Switch gedrag !

  • Store Traffic !

Contact
Shop
Digital Vend Touch