MediaBox

Met een Mediabox in je bedrijf tover je een dode hoek om tot een commerciële ruimte die muziek, omzet en merkbeleving genereert.  De Box is te gebruiken voor advertenties, reclamefilmpjes en promoties van artikelen. Indien gewenst laat u uw bezoekers genieten van ontspannend, relax, chil of klassieke muziek tijdens het betreden van bijvoorbeeld het toilet of ander ruimtes, wat gelijk al een prettig gevoel en sfeer creëert voor uw gasten.

Bijvoorbeeld:

Voor adverteren op een Mediabox neem eens een kijkje onder de rubriek vending voor adverteerders

Voor optie contactloos betalen voor condooms tampons en andere artikelen is bij deze automaat ook een mogelijkheid. Powderbox is een van de weinige leveranciers in Europa die deze service kan leveren aan zijn of haar klanten. Het is de ideale uitkomst omdat vandaag de dag niet iedereen meer met contant geld op zak rondloopt, bovendien werkt het gemakkelijk en alles wordt geregistreerd.

Wilt u meer weten voor het plaatsen van een mediabox met LCD scherm en contactloos betalen, neem dan contact met ons op!

Mediabox

De Mediabox is te gebruiken als:

  • Condoomautomaat
  • Snackautomaat
  • Tamponautomaat
  • Zonnebrandautomaat
  • Healthcareautomaat
  • In de automaten worden “Essentials for on the Go” verkocht, dit betekent dat je allerlei producten erin kan verkopen die verpakt zijn in kleine doosjes of verpakt in plastic zakjes.

Automaten voor Vending en Adverteren.

De vending machines van Powderbox zijn esthetisch, modern en opvallend. Echter niet alleen de uiterlijke kenmerken van de automaten zijn uniek. Ook de fysieke kenmerken van de automaten zijn van topkwaliteit. Niet voor niets worden onze automaten wereldwijd op duizenden locaties verkocht, verhuurd of geëxploiteerd, waaronder Azië, Australië, Nieuw Zeeland, Groot Brittanië en Frankrijk. Powderbox levert vooral veel in Nederland en België. Klanten van Powderbox zijn vaak: Museums, Scholen, Cafe`s, Bioscoop, Stations en fietsenstallingen, Hotels, Benzinestations en ga zo maar door,

Voor een klein bedrag per maand adverteren op drukke A-locaties met veel bezoekers. Narrowcasting by Powderbox maakt dit allemaal mogelijk. Aan de hand van de locatie kost een advertentie of filmpje een X bedrag per maand.

Interesse? Bekijk alle vending machines in de shop en vraag een offerte aan.

Contact
Shop